Pretraži

„TO JE TEŽAK POSAO, DA IMAM DECU MRZELA BI ME“: Ove zvezde su se zauvek odrekle roditeljstva

Showbiz
0
Photo: Instagram/mileycyrus

Međutim, među holivudskim zvezdama mnogo je onih koji su odlučili da život posvete karijeri, dok su od roditeljstva potpuno odustali, tvrdeći kako sebe ne vide u toj ulozi.



Majli Sajrus (30)

Pevačica Majli Sajrus je 2019. godine izjavila kako previše toga uzimamo od Zemlje i kako je sviet postao loše mesto te ona to odbija predati svom detetu.

Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Dženifer Aniston (54)

  • Ne sviđa mi se pritisak koji ljudi vrše na mene, na žene – da si izneverila sebe kao ženu jer nisi rodila. Mislim da to nije pošteno. Meni stalno govore da sam bila toliko usmerena na karijeru i usredsređena na sebe, da nisam htela biti majka, a to je toliko sebično – izjavila je glumica.

Leonardo Di Kaprio (48)

  • Mislite li da želim dovesti decu u ovakav svet? Ako se dogodi, dogodi se – izjavio se glumac.

Doli Parton (77)

Pevačica je jednom prilikom izjavila kako je odrasla u velikoj porodici te da je volela decu, ali da joj jednostavno nije bilo suđeno.

  • Često pomislim da jednostavno nije bilo suđeno da imam decu tako da svačija deca mogu biti moja. Deca mojih braća i sestara živela su samnom tako da se osećam kao da sam njihovoj deci baka – izjavila je Doli.

Opra Vinfri (69)

  • Da imam decu, mrzela bi me, neko bi u mom životu trebalo patiti, a to bi verovatno bili oni – rekla je Opra.

Džon Kena (46)

  • To je težak posao, teško je uskladiti potrebno vreme za sebe i za moju ženu. Teško je održavati veze s onima u mom životu koje volim, ali to je samo moja perspektiva. Mislim da samo zato što ste možda dobri u nečemu za mene nije dovoljno jak razlog da to učinite, za to morate imati strast – izjavio je Kena nakon što su mu rekli da bi bio odličan otac.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz