Pretraži

,,TO JE MONTAŽA“: Vesna i Đole Đogani prvi put iskreno o pričama o denserovoj prevari

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Đole je tvrdio u jednoj emisiji da je reč o lošoj montaži.

– Lepa montaža. Prvo se desio poljubac, pa onda sam je odvezao. Nema šta drugo da kažem. Montaža je loše napravljena – rekao je on.

Denser je otkrio šta je kazao Vesni kada ga je pitala šta se desilo između njega i njihove prijateljice.

– Ja sam Vesni rekao "sve je u redu", nema ništa od toga. Vesna ne sumnja u to. Nema potrebe da mi daje drugu šansu kada ništa i nije bilo – objasnio je.

Đogani je takođe priznao da se čuo sa ženom sa kojom je snimljen u kolima.

– Mi smo se odmah čuli i pitali se "šta se to dešava" – kazao je Đole.Vesna je, kao i Đole, negirala da se desila prevara, a onda je priznala kako se osećala zbog takvih spekulacija.

– Ja moram da kažem da nema priče ni o kakvoj prevari. Osećala sam se čudno. Ovakav marketing ne želim ni najgorem neprijatelju. Ljudi koji nas poznaju odmah su rekli da to nije istina – istakla je ona i osvrnula sa ženu sa kojom je denser snimljen.

– Ovo nije istina. To je naša poslovna saradnica koja nama vodi posao. Mi smo svakodnevno sa njom u kontaktu. Ona se tom prilikom zahvalila Đoletu jer je odneo televizor njenom bratu – dodala je.

Đoganijeva je otkrila da su njih dve razgovarale o situaciji koja ih je zadesila.

– Nas dve smo razgovarale. Njen muž je jako povređen. On nije iz javnog sveta i ne zna o čemu se tu radi. Kada sam je pozvala, pitala sam je da li je dobro i rekla joj da ne sumnjam da je išta imala sa Đoletom – rekla je, pa se dotakla poljupca.

– Poljubac se dogodio. Ali, poljubac može i u montaži da se izmontira, da se uspori kadar – priznala je i zaključila:

– Đole je veoma iskren. Kada se desila najava, meni nije bilo svejedno. Rekla sam mu "Đole, da li imaš nešto da mi kažeš". Ja sa njim živim 20 godina, znam njegov brk kada se smeje. On mi je rekao "Ja ne znam o čemu se to radi". Kada bi Đole imao ženu sa strane, prvo bi meni rekao. Kada naiđe problem, mi ga prvo kod kuće rešimo.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz