Pretraži

TO JE MOJ UNIVERZUM, NEŠTO ŠTO SAM PRVI PUT OSETILA: Nevena Božović poslala snažnu poruku Srbiji nakon Evrovizije (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nevenabozovicofficial

Nevena Božović predstavljala je Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Izraelu i zauzela 17. mesto sa pesmom "Kruna", koju je ona napisala.

——————– Sponsored ——————–

Nakon velike euforije oko nastupa i proglašenja pobednika, slegli su se utisci, pa je Nevena rešila da ih podeli sa fanovima na društvenim mrežama.

– Sad razumem…kada pevam nešto što je nastalo u moja četiri zida, u mojim kolima, niko nije radio za mene. Kad osvojiš srca svojih ljudi, pa onda i Evrope koja peva od početka do kraja sa mnom. Posle svakog izlaska na scenu, ne umem da siđem i pogodim stepenice, znala sam da je to to, moj univerzum, nešto što sam sada prvi put osetila i zahvalna sam zbog toga. Pevaju “Krunu” na velikoj sceni u Izraelu, to je dragoceno , “It’s a very emotional song, Nevena”, to me prati. Hvala vam na podršci, na preokretu koji se desio, sve vidim šta pišete i da, to je smisao ovoga što radim, za šta sam odabrana. Kruna je vaša, znala sam da Srbija ima pravu i vrednu publiku! – zaključila je mlada pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz