Pretraži

TO JE JEDNA OD NAJLEPŠIH, ALI I NAJTEŽIH STVARI: Mia Borisavljević progovorila o porodici, pa priznala oko čega se najviše svađa sa suprugom

Showbiz
0
Youtube/printscreen/IDJTV

Mia Borisavljević je bila gost emisije One on one na IDJTV-u i tom prilikom govorila o porodici, roditeljstvu, kao i o suprugu Bojanu.Pevačica je raspoloženo odgovarala na pitanja nekih fanova i tom prilikom otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo.

– Promenilo me mnogo, mislim da je to jedna od najlepših stvari koja može da vam se dogodi, ali i jedna od najtežih, tako da, devojke, srećno – rekla je ona.

Jedno od pitanja je bilo i oko čega se Bojan i ona najviše svađaju, pa je Mia tu bila više nego iskrena.

– Pa s obzirom na to da Bojan i ja sve poslove radimo zajedno, vezane i za muzičku karijeru i za fitnes i kod kuće smo zajedno oko dece, tako da imamo različitosti u mišljenjima i nesuglasice, ali nisu to ne znam koliko ozbiljne svađe. Više se svađamo oko posla nego oko porodice i ljubavi, najviše zbog različitog mišljenja, ali lako se dogovorimo – zaključila je Mia.

Mia je gostujući u našoj emisiji One on one otkrila i s kim bi volela da snimi duet, kao i zbog čega se kaje u karijeri, a to kao i da li je u svađi sa nekim sa estrade, pogledajte u videu ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz