Pretraži

„TO JE BILA JEDNA OD NAJBOLJIH NOĆI NAŠIH ŽIVOTA“ : Kortni Kardašijan i Trevis Barker proslavili prvu godišnjicu braka

Showbiz
0
Foto: Instagram/kourtneykardash

Veza Kortni Kardašijan i Trevisa Barkera od samog početka budila je veliko interesovanje javnosti. Nakon njihove veličanstvene veridbe brojne komentare je izazivalo to što Kortnina deca nisu prisustvovala tom događaju, ali i to kako će i gde biti organizovano venčanje.


 

Usledila su dva venčanja. Prvo je bila privatna, iznenadna ceremonija u Las Vegasu kojoj su prisustvovali samo njih dvoje, a potom je u maju prošle godine usledilo venčanje u Italije.

Juče je Kortni podelila jednu od retko viđenih fotografija sa venčanja u Las Vegasu i čestitala prvu godišnjicu braka svom suprugu uz najavu eksluzivne epizode njihovog rijalitija koja će prikazati dešavanja sa njihovog slavlja u Italiji.

  • Pre godinu dana, imitator Elvisa je venčao mene i Trevisa Barkera posle dodele Gremi nagrada i previše tekile u kapeli u Las Vegasu! To je bila jedna od najboljih noći u našim životima ispunjena zajedničkim, zabavnim avanturama. I da, ovako izgledam ja malo pre nego što ću se ispovraćati po podu od automobila – napisala je Kortni i zahvalila se prijateljima na slikama napravljenim telefonom kao jedinoj uspomeni na to veče.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz