Pretraži

,,TO JE BILA DEČIJA LJUBAV“: Jelena Karleuša iskreno progovorila o Breskvici i Vojažu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Nedavno je ova muzička diva preko svog Instagram profila nahvalila upravo Anđelu Ignjatović, poznatiju kao Breskvica, a Jelena nam je rekla šta je to čime ju je ova mlada zvezda u usponu kupila i šta joj se svidelo kod Anđele.

– Sve mi se dopalo kod nje. Jako mi je lepa, sviđaju mi se njene pesme, njena boja glasa, čak i njene fotografije. Sve mi je predivno vezano za tu devojku, ne mogu da kažem da mi se nešto ne sviđa kod nje. Njena poslednja pesma je super, to je nešto što i moja deca slušaju, a i nešto što se i meni sviđa. Devojka je na pravom putu da napravi super karijeru. Ona je predvodnik nove generacije koja radi posao kako treba i kako se meni sviđa. A za početak je mnogo lepa – rekla je Karleuša. 



S obzirom na to da se o njenom i Vojaževom raskidu dosta pisalo, Jelena nam je otkrila šta misli kako je raskid uticao na nju. 

– To zaista ne znam. To su za mene dečija posla. Oboje su klinci i oboje su na svoj način vrlo interesantni. Meni je i Voyage super. Ja znam i njegovog tatu. Išao je u istu školu sa mnom, odrastao je u istom kraju kao i ja. Sviđa mi se Mihajlo i njegova boja glasa i sve što radi. Očigledno dira nerv nove generacije. To je super marketing, pretpostavljam da je to njima bilo bolno i stresno, ali to su dečije ljubavi. Brzo će oni to da zaborave i prebrode. Nadam se da će biti prijatelji, jednog dana kada porastu,  jer su sada deca, ali su mnogo slatki oboje. Nisu ni svesni koliko su posebni. Sva ta magija koju oni imaju, i zašto su se izdvojili baš oni, zato što imaju nešto što drugi nemaju. To je magija, a ta magija i taj čarobni prah je pokazatelj da će neko biti zvezda i da je rođen za ovaj posao ili nije. Inače nikoga ne bi interesovala njihova veza, ni njihov raskid, a ni njihova muzika – zaključila je Karleuša. 

Ceo razgovor sa Jelenom gde je govorila bez zadrške možete pogledati na našem IDJTV Youtube kanalu ili u nastavku. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz