Pretraži

„TIKTOK JE POSTAO TOKSIČAN“: Željana iznenadila sve svojim pojavljivanjem u IDJShow-u, pa otkrila nepoznate detalje o sebi

News
0
Foto: IDJTV

Željana se na toj platformi proslavila snimanjem lajvova, a poznato je da ima i veliku fan bazu koji joj šalju giftove. Jedno vreme nju su povezivali sa turskim tiktokerkom Muhamedom, te su njih dvoje u to vreme bili jedan od najpraćenijih tiktok parova.



Na svojim mrežama ima veliki broj pratilaca, a kako je sad ai sama otkrila u predstavljanju pre audicije, na ovoj mreži je prati 800.000 fanova. Međutim, otkrila je i drugu stranu ove platforme:

– Tiktok je nekako postao tosičan u psolednje vreme, ali ja se držim jer volim to da radim. Većina je sada počela da koristi sad ružne reči i da iskorišćava druge ljude, ali ja se držim svog stava. Prirodna sam i komuniciram na lep način sa mojim ljudima – rekla je ona, pa otkrila nepoznate detalje o sebi:

Bila sam povučena osoba pre Tiktok-a, onda sam se malo opustila. Neki kažu da sam naivna, možda su u pravu. Mislim da sam jako dobar prijatelj i znam da čuvam tajne – istakla je ona, pa otkrila da se za IDJShow prijavila iz zabave i ljubavi prema muzici.

Ona se IDJCoach-evima predstavila pesmom Teodore Džehverović "Trezna", a mladu tiktokerku je, kako je priznala, savladala trema.

Tresu mi se ruke koliko sam se uplašila. Nikad nisam nastupala ovako – priznala je ona, a Relja Popović se nadovezao:

Ja imam tremu na Titok-u – otkiro je on.

Željana je, na zahtev žirija, otpevala još jednu numeru, gde su njene glasovne sposobnosti došle do izražaja, zbog čega su joj IDJCoach-evi poručili da se opusti i da će se "verovatno videti u drugom drugu".

Treću audiciju vodećeg regionalnog takmičenja možete pratiti putem live prenosa.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News