Pretraži

Drastična transformacija izazvala lavinu reakcija na mrežama: Tijana Em iznenadila potpunom promenom imidža (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Mlada pevačica Tijana Em iznendila je mnogobrojne fanove kada je novom objavom na Instagramu pokazala da se odlučila za potpunu promenu imidža.

Iako vrlo mlada, Tijana iza sebe ima velike hitove i milionske preglede. Pevačica pesme ne izbacuje često, ali svaka koju izbaci brzo pronađe put do publike i postane hit. Pored njene karijere, ona neretko privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom i premda je publika navikla na pevačicu sa dugom crnom kosom, ona je sada sve iznenadila velikom promenom.

Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Naime, mlada pevačica se odlučila za potpunu promenu imidža pa je svoju dugu kosu ofarbala u plavo. Ona je prvo na Instagram priči pokazala svoju novu frizuru, a onda je postavila i objavu koja je odmah privukla veliku pažnju javnosti.

Tijana je pozirala u kratkoj beloj haljini sa naslikanim žutim limunovima, a boje ove haljine su se odlično uklopile uz njenu frizuru.

Fanovi su odmah počeli da komentarišu ovu promenu, pa su ispod fotografije stavljali emotikone srcadi i vatrica.

 

Podsetimo se, pre nešto više od 3 meseca mlada pevačica je proslavila svoj 25. rođendan. Nju su tim povodom odmah ujutru sačekali brojni pokloni, a onda je pevačica organizovala veliku gala zabavu.

Ovoj zabavi su prisustvovale mnoge njene kolege, a pored benda i mnogi od njih su se uhvatili mikrofona među kojima i Slađa Alegro i Milica Jokić.

Ipak, ono što je bilo glavno pitanje tom prilikom jeste da li će se na njenoj proslavi pojaviti reper Vuk Mob sa kojim je pevačica prošle godine bila u vezi.

„Vuk neće doći, nije pozvan. Ne zovem bivše momke na rođendane, mislim da nema potrebe. Zvala sam samo najbliže prijatelje, saradnike i kolege“, otkrila je pevačica tom prilikom za okupljene medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz