Pretraži

BILA SAM ŽRTVA NASILJA: Tijana Bogićević otvorila dušu, progovorila o bivšem mužu i UVREDAMA koje je trpela zbog svog izbora

Showbiz
0
TIJANA BOGIĆEVIĆ
Foto: instagram printscreen/tijanabogicevic_music

Poznata pevačica Tijana Bogićević bila je sedam godina u braku sa Afroamerikancem Markom Robertsonom, a sada je otkrila da je često dobijala negativne komentare zbog svog izbora.

Tijana je izvrsna pevačica, čije pojavljivanje u medijima nije tako često. Ona se trudi da svoj privatni život zadrži sa sebe, međutim uvek postoje stvari koje privlače pažnju. Ona je veliku pažnju medija privukla svojim brakom sa Afroamerikancem Markom Robertsonom, sa kojim se venčala u Bostonu, međutim oni su se prošle godine razveli nakon 7 godina braka.

Sada je Tijana otvoreno progovorila o svom braku, priznavši da je zbog veze sa Markom često dobijala negativne komentare, kao i da je svojevremeno bila žrtva digitalnog nasilja.

– Da, bila sam žrtva nasilja na internetu. To se može tako nazvati i to je tako. Iako ne smatram sebe za nekog ko može nekome da pokvari dan, možda mogu pre nekom pesmom da popravim dan.  Niti se mnogo eksponiram po medijima, to je sve vezano za moju muziku, li eto, nijedna javna ličnost nije prošla bez svoje porcije hejta – počela je Tijana u intervjuu za jedan časopis, pa dodala šta ju je najviše iznerviralo i povredilo a ticalo se njenog privatnog života:

TIJANA BOGIĆEVIĆ
Foto: Instagram printscreen/tijanabogicevic_music

– Hvala Bogu, ja sam starija i iz neke druge generacije, odrasla sam bez telefona, tako da ja sam, kada je sve to počelo i sav taj neki hejt koji samo počela da dobijam, već bila formirana ličnost i znala sam kako to da ishendlujem malo bolje. Međutim, postojale su neke situacije kada sam bila i zbunjena. Bila sam udata za Afroamerikanca, e tu su na primer bile možda najveće uvrede i tu sam bila zbunjena, nisam znala kako da ishendlujem situaciju zbog toga što sam prvi put doživela da me neko hejtuje zbog mog privatnog života – istakla je Tijana za „Blic ženu“.

O digitalnom nasilju svakako treba pričati i uvek isticati kako se boriti sa tim, a Tijana svakako može biti pravi primer svima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz