Pretraži

TIH DANA JE BILA LOŠE: Anabela doživela porodičnu dramu pred Lunin rođendan

Showbiz
0
Printscreen/anabelci/Instagram

Anabela je bila jedna od gošći na 27. rođendanu ćerke Lune, koji je privukao veliku pažnju medija.



Dosta se pisalo zbog čega Marko nije prisustvovao proslavi, međutim, ovaj par je nedavno demantovao sve glasine i pokazali su da je kod njih sve u najboljem redu. Upitana šta misli o svemu tome, Anabela je gostujući u jednoj emisiji, rekla da zbog svojih problema, nije ni uspela da primeti ko je sve tu.

– Ja sam tih dana bila loše… Tata mi je nešto loše. Došla sam bukvalno kod Lune na rođendan, jer šest godina ga nismo slavile zajedno. Taj dan smo se dogovorile da slavimo. Nažalost, moj tata se razboleo, imao je moždani udar, pa je to bio haos stvarno kad sam bila u Mostaru. Došla sam pravo s puta na rođendan, uletela sam, pitala… Luna mi je rekla da on nije mogao, da je bio sprečen. Tu smo proslavili, nisam ulazila u detalje šta i kako. Nisam ni pitala o čemu se radi kada je sve okej – rekla je u emisiji Amidži šou.

Anabela je nedavno otkrila kako je Luna divna mama, kao i da dosta podseća na nju od ranije, a kada je u pitanju ćerka Nina, ona ne bi volela da krene njenim stopama i postane pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz