Pretraži

,,TIČE SE SVAKOG MUŠKARCA“: Nataša Bekvalac otkrila detalje o novoj pesmi (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Nataša je uz svoju fotografiju u srebrnom kostimu i sivim čizmama sa velikim uzbuđenjem otkrila više detalja o singlu koji će fanovi uskoro imati priliku da čuju.

  • Imam veliku tremu jer za nekoliko dana, možda čak i za moj rođendan predstaviću vam svoju novu pesmu. Ne liči ni na jednu moju do sada. Mogu slobodno reći da je to nešto najhrabrije i najiskrenije od mene, i da je prva pesma koja je pronašla mene, a ne ja nju – navela je pevačica i dodala:


  • Ne znam da li je srećna ili tužna… Vi prosudite…i da ženska je… Ali tiče se svakog muškarca… Nekoliko meseci nisam mogla da je otpevam… Bila je veća od mene… I da…ne pušim već skoro mesec dana.

Podsećamo, Bekvalčeva je nedavno otkrila da će se na neko vreme povući sa scene kada je reč o nastupima.

  • Odlučila sam da jedno vreme ne nastupam, da mi treba pauza ali da muzici moram da ostanem blizu. Ne na sceni i deleći je sa publikom već da budemo samo nas dve. Muzika i ja… U studiju. Ne znam gde će me sve ovo odvesti ali znam da sam spremna i da će sve što iz ovog izađe biti tako moje i iskreno. Čisti mi se i prošlost… Neki muškarci koji su me jako povredili…javili su se… I rekli izvini… Napisali… Valjda je i to sve potrebno da bih bila slobodna… Svoja… I inspirisana… – napisala je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz