Pretraži

The Weeknd zvanično potvrdio vezu sa Anđelinom Džoli?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/extratv/TheWeeknd

Ako iko svoj ljubavni život krije kao zmija noge, to je sigurno Anđelina Džoli. "Ludi i buntovni" dani daleko su iza nje, kada je javno eksponirala svoje momke, a nakon raskida sa Bredom Pitom, čini se da se ne zna da li i koga lepa glumica ljubi.

Pre nekoliko meseci uslikana je sa popularnim pevačem The Weekndom, a potom is a bivšim suprugom Džonijem Lijem Milerom, zbog čega su fanovi često pisali da bi bilo lepo da se odluči za jednog.Sa druge strane, ni pevača koji je ranije bio poznat po vezi sa Belom Hadid nisu mogli naterati da otkrije išta više, sve do sad. On je najavio svoj novi album, a neke stvari prilično govore u prilog da ga za Anđelinu vezuje više od prijateljstva kako je ona izvorno tvrdila.

Zapravo, čini se da je sam Abel, indirektno potvrdio da "gde ima dima, ima i vatre". Nakon što je objavio svoj novi album "Dawn FM" na kom se nalazi numera "Here We Go… Again", obožavateljima su određeni stihovi zaparali uši.

"A moja nova devojka, ona je filmska zvezda/Moja nova devojka, ona je filmska zvezda… Rekao sam sebi da nikad više neću pasti na nekog, ali evo nas opet, ona je filmska zvezda…kaže Abel u pesmi.

Razumljivo, fanovima nije trebalo dugo da saberu dva i dva i shvate o kome se radi.

"Ova filmska zvezda, to je Anđelina Džoli, zar ne?", "Dakle, mali Abel ipak uhvatio Anđelinu", "Zaslužuju da budu srećni", "Pesma je prelepa", "The Weeknd potvrdio, to je to.. Anđelina "pala""... delić je onoga što se moglo pročitati na Tviteru i u komentarima ispod pesme.

Kako stvari stoje, čini se da je ovo ipak jedan vid zvanične potvrde, iako se ni pevač ni glumica povodom svega nisu oglašavali. Ipak, obožavatelji su oduševljeni ovim novopečenim parom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz