Pretraži

THCF iskreno za IDJTV o željama za predstojeće praznike

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Popularna rep grupa je imala veliki uspeh ove godine na našoj sceni, a iza sebe je ostavila čak nekoliko hitova, a najavili su i veliki album naredne godine. 

Ovaj tandem je poznat po tome da su jednom drugom podrška uvek, a i kada su želje za Novu godinu u pitanju, dele mišljenje.

– Da svi budemo zdravi i da imamo još više ljubavi jedni za druge, ne samo u porodici, nego i inače – rekao je Stefan, pa dodao:



  • A kada je posao u pitanju, to se zna, mnogo para i svakako mnogo uspeha – rekao je on kroz smeh.

Bore je nedavno obelodanio da sa ženom čeka prinovu, pa su njegove želje više bazirane na porodicu. 

– Pošto mi je žena trudna, na prvom mestu sam poželeo da mi žena bude dobro i poželeo sam zdravlje i da sledeće godine okolnosti budu vedrije, ali svakako ne mogu da kažem da mi je ova godina bila loša – izjavio je on, pa se osvrnuo i na muziku.

– Što se tiče muzike, ova godina stvarno nije bila loša, stvarno je bilo mnogo pesama koje su ispali veliki hitovi, a pošto sledeće godine izlazi album, koji dugo nismo izbacili, od 2014., čak punih 7 godina, voleo bih da taj album doživi veliki uspeh. Da pesme prođu, da ljudi uživaju u tome i da prepoznaju taj naš trud i zalaganje da taj album bude na višem nivou od svega što smo radili do sada – zaključio je Bore. 

I jedan i drugi će da dočekaju Novu godinu zajedno uz ćerkice, kvalitetnu večeru i Sony, a ne kriju da vole da iznenađuju poklonima osobe koje vole, jer kako kažu, u tome je čar praznika.

  • To su te neke čari praznika, iako sam u ovoj nemogućoj poziiji, ali sam uspeo da se organizujem. To su radosti, dečije ali i svih nas odraslih – istakao je Stefan, a Bore se nadovezao: 

  • Ja sam osoba koja stvarno uvek voli da kupuje poklone. Ne mogu svake godine svima da kupim, ali svojim najbližima i ljudima koje volim i do kojih mi je stalo, uvek ih iznenadim, makar i sa nekom sitnicom. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz