Pretraži

„TEŽE MI JE BILO NA AUDICIJI ZA IDJSHOW NEGO NA EVROVIZIJI“: Franca uporedio iskustva sa takmičenja

News
0
Photo: Promo

Naime, Franca je 2019. godine predstavljao svoju zemlju na Evroviziji, a nakon nastupa na audiciji za IDJShowm, on je uporedio iskustva sa ova dva takmičenja.Kako je rekao, teže mu je bilo da se predstavi na IDJShow-u nego u Izraelu.

Predstavljao sam Crnu Goru na Evroviziji u Tel Avivu u Izraelu, ali nekako je teže bilo ovde na IDJShow-u, zato što pevam pred svojim ljudima. Mislim da je to glavni razlog – iznenadio je on.

Ono što je još interesantno je i da je Franca na Evroviziji nastupao sa još jednim kandidatom za IDJShow, a u pitanju je Mirela Ljumić, koja je na audiciji nasupala sa Editinom pesmom.

Njih dvoje, pored još četvoo članocva, išli su na to evropsko takmičenje kao grupa "D mol", kada su nastupali sa urbanom pesmom "Heaven".  Zanimljivo je da su na konkurs prvo poslali verziju kompletno ispevanu na crnogorskom, pod nazivom "Ti", ali su na kraju odlučili da promene mišljenje i otpevaju svoju numeru na engleskom.

Podsećamo, Franca je sada izašao pred naš žiri sa pesmom koju je sam komponovao, a koju su kraju otpevale devojke iz grupe Hurricane.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News