Pretraži

Nakon saznanja o bolesti bivša žena i ćerke se nisu odvajale od njega, a sada je vest o testamentu šokirala sve: Poznati glumac otkrio kome ostavlja skoro sav novac!

Showbiz
0
Foto: Hall/Pena / Pacific coast news / Profimedia

Poznati holivudski glumac Brus Vilis uvek je bio u dobrim odnosima sa bivšom ženom i ćerkama, naročito nakon što mu je dijagnostikivana teška bolest, pa je sada vest o tome kako će izgledati njegov testament šokirala javnost.

Pre skoro dve godine javnost je šokirala vest da je legendarnom glumcu Brus Vilisu dijagnostikivana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od retkog oblika demencije.

Od tog trenutka Brus prolazi kroz jako teške momente, a njegovo stanje iz dana u dan je sve gore.

„Kad je Brusu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto“, rekao je izvor jednom prilikom za „Us Weekly“ i dodao:

„Svi su tu sve vreme. Ovo iskustvo je još više zbližilo porodicu. Niko ne zna koliko je vremena preostalo Brusu Vilisu, pa upijaju svaki trenutak s njim.“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

U teškim trenucima kroz koje prolazi uz Brusa su bile njegova žena Emi Heming Vils, i njihove dve maloletne ćerke, ali i njegova bivša supruga, glumica Demi Mur, kao i tri ćerke koje je dobio dok je bio sa njom u braku.

Uprkos razvodu, Demi je ostala u veoma dobrim odnosima sa suprugom, i bili su dobri prijatelji, pa je upravo zbog toga vest o tome kako će biti raspoređeno glumčevo nasledstvo nakon njegove smrti, mnoge ostavila u šoku.

Naime, Brus čije se bogatstvo procenjuje na 250 miliona dolara, nasledstvo ostavlja porodici. Rumer, Skaut i Taululi, koje ima iz braka sa Demi Mur dobiće po milion dolara.

Najviše novca pripašće Vilisovoj sadašnjoj supruzi Emi Heming Vilis i njihovim ćerkama Mejbel i Evelin.

“Brus želi da njegova najmlađa deca budu materijalno osigurana. Smatra da Rumer, Skaut i Taluli ništa neće nedostajati. Testament je prvi put promenio 2009. godine, kada se oženio Emom, zatim nekoliko meseci pošto su dobili decu, a onda ponovo kada je saznao da je bolestan”, otkrio je izvor za Radar Online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)


Ova vest je naišla na iznenađenje, pa čak i osudu mnogih, naročito zbog činjenice da su i starije ćerke i bivša supruga uvek bile uz njega, čak i nakon rastanka, međutim izvori bliski Brusu, navode da je razlog za ovakvu odluku i više nego logičan.

Naime, s obzirom da Demi i sama ima veliko bogatstvo on će savršeno moći da obezbedi njihove ćerke, i da se postara da im ništa ne nedostaje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz