Pretraži

„TEŠKO JE PRIHVATITI“: Slavica Ćukteraš progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila, pa otkrila šta joj je najteže palo

Showbiz
0
Photo: Instagram/cukterasslavica

Kako je objasnila, bila je primorana da otkaže sve nastupe do daljeg, budući da su joj lekari konstantovali zadebljanje glasnih žica i savetovali mirovanje. 



– Na inhalacijama sam. To je teško prihvatiti prvi put kada se čuje. Jer, kao, šta će biti s mojim glasom? Međutim, posle sam čula da nisam ja jedina – izjavila je pevačica u emisiji "Premijera".

O problemu sa kojim se suočila pisala je i na svom Instagram profilu, a kako je objasnila, lekari su joj zabranili da peva, ali i da govori glasno.

Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: "Ne smeš da pevaš!" A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima – započela je Slavica priču, pa dodala:

– Cigarete ni slučajno (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka – zaključila je.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz