Pretraži

TEODORA, LUNA, KIJA… Evo kako su poznati odgovorili na naša najvrelija pitanja na 3. rođendanu IDJTV-a (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

IDJTV je 24. oktobra proslavio svoj 3. rođendan, a slavlje su uveličale mnogobrojne poznate ličnosti, koje su prošetale crvenim tepihom na Fristajleru i bile deo najbolje žurke u gradu.

——————– Sponsored ——————–


Na zimskoj bini najviše pažnje su privukle prošlogodišnja i ovogodišnja pobednica rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kocar i Luna Đogani. One su došle u isto vreme i napravile sveopštu pometnju. Novinari su dodatno napravili gužvu na ulazu na Fristajler, jer su pokušavali da uzmu izjave od obe pevačice.

Pored njih dve na rođendan najgledanije muzičke televizije u regionu došli su: Sloba Radanović, Vuk Mob, THCF, Corona i Rimski, Cvija, Katarina Grujić, Džejla Ramović, Gastozz, MC Stojan, Teodora Džehverović, Rasta, Anabela, Fox, Mia Borisavljević, Ruža Rupić, Ana Lazarević i mnogi drugi.



Poznati su uživali u rođendanskoj atmosferi, koju su do usijanja doveli DJ Prema i Mike Ride. Čitave večeri puštali su najveće IDJ hitove uz koje je dobar provod bio zagarantovan.

Pogledajte kako je bilo na 3. rođendanu najgledanije muzičke televizije u regionu, kako su poznati odgovorili na dres kod "hypebeast" i kako ih je ocenila poznata stilistkinja Vanja Pantin, ali i kakve odgovore su imali na naša "vruća pitanja" u novom IDJHot-u:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz