Pretraži

Teodora je zbog teške bolesti bila nepokretna, a na audiciji za IDJShow osvojila je srca publike

News
0
Photo: IDJ

Nije retkost da autori često u svojim tekstovima opisuju stanja i sutuacije u kojima su se našli, a to je odlučila da uradi i mlada takmičarka iz Kraljeva, koja je tekstom i glasom osvojila srce publike.

Naime, ona je, kako je rekla, sama napisala pesmu u kojoj je opisala svoju borbu sa teškom bolešću.

Prema njenim rečima, od ostalih takmičara izdvaja je upravo ta emocija koju je pretočila u stihove, ali i posvećenost u radu.



  • Pesmu sam sam radila, kada je u pitanju i tekst i melodija. Poprilično je emotivna, govori o jednom periodu mog života koji sam morala da preživim, prođem i da se izborim. Ovo je možda i najbolji način da se predstavim – rekla je Tomićeva dok je razgovarala sa žiijem i dodala:

  • Radi se o borbi sa kojom sam se susrela. Pre dve godine sam bila jako bolesna, i to je učinilo da ja u jenom trenutku budem i nepokretna i vezana za krevet, tao da pesma govori o meni i tom subjetivnom osećaju šta se tada dešavalo.

Na pitanje IDJCouch-a kako se izborila sa tim, ona kaže:

  • Moraš da shvatiš da voliš život i da je to što želiš i da postoje mnoge druge stvari koje su lepe, kao što je i samo ime Teodora – "dar od Boga". Imam nešto što treba da prenesem. Prvo osećanje koje sam imala je strah za sopstvenu egzistenciju, a sve što se dalje dešavalo je bio podsetnik da moram da idem dalje. Taj deo života sada je iza mene – rekla je ona, dok je žiri komentarisao da ih je ganula njena priča.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News