Pretraži

Teodora iskreno o početku karijere: Trebalo mi je par hiljada evra, bila sam sama, a roditelji nisu puno zarađivali! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:idjtv

Teodora Džehverović gostovala je u emisiji IDJHot kod Jovane Medić na IDJTV-u, i otkrila interesantne detalje o sebi i svojoj karijeri.

——————– Sponsored ——————–


U razgovoru mlada pevačica otkrila je da joj je početak karijere bio jako težak, što je teško zamisliti sada kad je već postigla ovoliki uspeh.

Prvo sam ispadala iz takmičenja Zvezde Granda nekoliko puta. Brat mi je rekao da prestanem i da se pripremim za sledeću godinu, ali meni nešto nije dalo. Kasnije sam bila jedna od članica Đavolica, ali to nije bilo kako treba. Bila mi je velika škola to, mi nismo mogle zajedno da radimo – rekla je Teodora za IDJTV i dodala:

Naša grupa se raspala tokom leta, a ja sam u septembru snimila solo pesmu. Svojim roditeljima sam rekla da će mi trebati par hiljada evra. Bila sam sama, nisam imala ko da mi pomogne. Oni nisu mnogo zarađivali, ali skupili smo nekako. Sva sreća pa je mama išla u Švedsku da radi, brat je bio u Kambodži i onda smo imali neke pare. 

Koja javna ličnost je posavetovala Teodoru da uđe u Zadrugu pogledajte u videu ispod!

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz