Pretraži

TEODORA I RELJA U SUKOBU MIŠLJENJA: Evo kako je prokomentarisan energičan nastup Ermine i grupe „4YU“

News
0
Photo:IDJTV

Pesma koju su odabrali pripada MC Stojanu i grupi "Hurricane" i izuteno je koreografski zahtevna, pa su samim tim morali da opravdaju očekivanja i da se potrude da budu veoma profesionalni. – Ermina se takođe veoma poklopila energetski sa nama – rekao je Severin kroz osmeh i oduševio Erminu.

Prvi član žirija koji se obratio takmičarima nakon nastupa je muzički producent i Reljin saradnik Đorđe i uputio je par bitnih reči.

 – Malo izgleda kao audicija, a malo kao ono što i treba da bude. Pesma koju ste odabrali je dobra – istakao je Đorđe i pokrenuo varnice između Teodore i Relje.

Photo:IDJTV

Photo:IDJTV

 

 – Najlakše je stati i pevati, a jako je teško igrati i pevati u isto vreme – odlučno je rekla Teodora, ali se njen komentar nije svideo Relji.

Oni su imali raspravu oko toga, ko je u pravu, ali na kraju je Đorđe odlučio da završi sa prepirkama i da da konačan sud.

 – Slažem se sa Teodorom kada kaže da je ovo moglo biti bolje. Da je finale, moralo bi da bude drugačije – rekao je Đorđe, a Ermina je dodala da oni ne bi izabrali ovu pesmu za poslednju epizodu IDJShow-a.

Ukoliko niste odgledali njihov nastup, imate priliku da ga ogledate na IDTV kanalu ili na linku ispod teksta.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News