Pretraži

Teodora Džehverović priznala javno da je ljubomorna

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Teodora Džehverović ne krije da je pored svog dečka izrazito srećna, ali i da je ljubomorna. 

  • Priznajem javno da sam ljubomorna, ali u tome naravno ne preterujem. Ne volim odnose gde je to prenaglašeno, ali naravno da umem i da pokažem ako mi nešto ne odgovara. Mi svakodnevno radimo na našem odnosu. Svakome bih poželela da ima odnos kakav mi imamo. Što bi se reklo, kao da smo sto godina zajedno, prijatelji i partneri. Smatram da je još uvek rano da bismo stali na “ludi kamen” ili planirali decu. Potrebne su dve do tri godine kako bismo započeli nešto ozbiljnije od ovoga što imamo – rekla je Džehverovićeva za medije, te dodala da je tradicionalista i da nikada za praznike ne radi. Porodica joj je uvek na prvom mestu.


– Nikada do sada nisam radila za praznike. Negde mislim da to treba da se ispoštuje. Treba da smo u toplom domu sa svojom porodicom – rekla je ona i dodala da postoje momenti kada porodica mora da bude iznad prihoda.

– Sve ide onako kako smo planirali, a to je najbitnije. Ispunili smo očekivanja publike sa numerama “Voli me, voli me” i “Candy”. Nešto malo drugačije od nas. S druge strane, jako je teško napraviti nešto novo, jer smo postavili neki nivo i toga treba da se držimo – rekla je ona i dodala:

  • Duet s Eminom je nesto što dugo najavljujem i mislim da je to sledeće što imamo u planu. Kada je finansijski momenat u pitanju, štek za crne dane, ne brinem se za sebe, ako sam pregurala do sada, mogu i još.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz