Pretraži

TEJLOR SVIFT U NIKAD OPUŠTENIJEM IZDANJU: Pevačica sa tribina bodrila svog dečka, a jednu stvar mnogi su joj zamerili (VIDEO)

Showbiz
2
tejlor svift
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Pevačica se na tribinama pojavila opušteno obučena – u crnoj majci, teksas šortsu i crnim čizmama, a ceo autfit je upotpunila crnim hulahopkama.

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo i što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama, jeste to što je pevačica na utakmicu došla sa poprilično "neurednom", što nije baš izdanje u kom smo navikli da viđamo ovu svetsku zvezdu.  

Sa druge strane, bilo je i onih koji su smatrali simpatičnim to što je Tejlor, kao jedna od najvećih zvezda današnjice, na utakmicu došla kao "sav normalan svet", u potpuno ležernom izdanju.

Inače, otkako je obelodanila vezu sa NFL igračem Travisom Kelsijem, koji je zapravo i razlog njenog dolaska na utakmicu, mediji ne prestaju da pišu o njima.

Pevačica nije krila sreću i uzbuđenja zbog utakmice kluba u kom njen dečko igra na poziciji tajt enda. Glasno je navijala za Čilse sa pivom u ruci i hvalila poteze svog dečka.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz