Pretraži

„NIKAD NISAM BILA SKANDAL MAJSTOR“: Tanja Savić progovorila o udaji, pa otkrila da čeka suđenje sa bivšim mužem

Showbiz
0
TANJA SAVIĆ
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

U poslednjih par meseci ljubavni život poznate pevačice Tanje Savić ne prestaje da intrigira javnost. 

Naime, nakon burnog razvoda od supruga Dušana Jovančevića, Tanja se posvetila karijeri i sinovima, te je uvek isticala kako su joj oni prioriet, a ne ljubav i pronalaženje novog partnera.

Zato je kao iznenađenje za sve bila vest da Tanja već neko vreme uživa u vezi sa izvesnim pilotom Mukijem, koji živi i radi u Americi. Oni od tada ne prestaju da kače zajedničke fotografije i snimke na društvene mreže, a vidno je i da pevačica pod uticajem ljubavi blista.

S obzirom na to da je Muki 11 godina mlađi od Tanje, mnogo se spekulisalo o tome kako je njena porodica prihvatila njenog izabranika, ipak na sve spekulacije je stavljena tačka jednom fotografijom. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila sliku sa novim izabranikom, svojim sinovima, sestrom i bratom, te se čini da su svi članovi njene porodice zadovoljni njenim izborom.

Nedavno je u javnosti isplivala vest da pevačica spema svadbu sa novim dečkom, kao i da će ona biti održana i u Srbiji i u Americi. Ipak, ona je sada demantovala ovo i navela da su, i pored nove ljubavi, njen primarni fokus njena deca.

„To nije istina. Ne udajem se. Trenutno su mi u životu prioritet isključivo moji sinovi Maksim i Đorđe. Smeta mi što se mediji baziraju na te gluposti umesto na moje pesme. Nikada nisam bila skandal majstor i ne zaslužujem takve natpise“, navela je ona, prenosi „Informer“.

Poznato je da je rastanka od supruga Dušana, on protiv njene volje odveo njihove sinove u Australiji, te je Tanja bila prinuđena da vodi pravnu borbu sa njim, a kada će se suočiti sa bivšim partnerom na sudu otkrila je ovom prilikom.

„Što se tiče spora sa Dušanom, čekam početak decembra, tada ćete sve saznati. Ne smem da pričam o tome“, rekla je pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz