Pretraži

„ŽAO MI JE ŠTO NISMO NORMALNA PORODICA“: Tanja Savić o turbulentnom odnosu sa bivšim mužem, pa otkrila kako je pomogla bebi u inkubatoru

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

U poslednje vreme, u žiži interesovanja zbog svog ljubavnog života, nalazi se popularna pevačica Tanja Savić.

U javnosti je odjeknula vest da se pevačica zabavlja sa 11 godina mlađim pilotom, koji je poznat po nadimku Muki. Da su vrlo ozbiljni što se tiče ove ljubavi, govori i činjenica da je Muki već upoznao Tanjine sinove, kao i njenu braću i sestre.

Ipak, mnogo se spekulisalo o tome da njena majka ne odobrava ovu vezu, što je Tanja demantovala i navela da joj se najbliži ne mešaju u izbore.

Poznato je da je Tanja dugi niz godina bila u braku sa Dušanom Jovančevićem, zbog kog je na neko vreme pauzirala karijeru i odselila se u Asutraliju. Ipak, kada je odlučila da se razvede, njen suprug je sinove za stalno preselio u Australiju i zabranio Tanji da ih viđa, zbog čega je pevačica pomoć potražila na sudu, nakon čega su joj deca vraćena.

Ona je sada progovorila o ovoj traumi, te navela da na početku njihovog odnosa između nje i bivšeg supruga sve bilo idilično.

„Žao mi je što nismo normalna porodica, ali tako je izgleda moralo da bude. Muškarac u braku i u kući treba da bude zaštitnik, a ne neko ko će da vara ženu i sve oko sebe maltretira. Mnogi obično pitaju kako sam mogla s takvim čovekom da uđem u brak, kako nisam znala da je nasilan. Pa istina je da on nije bio takav kad smo se zabavljali i na početku braka. Bio je drugi čovek, ali šta se posle desilo u njegovoj glavi, to je drugo pitanje. Bitno je da sam nekako uspela da vratim decu, bila sam poluživa kad sam svakodnevno slušala pretnje da neću moći da ih zagrlim više nikada. To je trauma, kad su deca kročila u Srbiju, bila sam van sebe. I danas pamtim taj trenutak, to je za mene bila lavovska borba“, rekla je ona u emisiji „Premijera, vikend-specijal“.

Ona je, između ostalog, otkrila i zanimljivu situaciju u kojoj se našla kada je njenog menadžera kontaktirao otac jedne bebe, navodeći da je Tanjina muzika pomogla njegovom detetu da se oporavi.

„Prošle godine je neki gospodin rekao da pozovem svog menadžera i da mora da mi zahvali time što ću pevati na četvrtom rođendanu njegove ćerke. Rekao mi je da je njegovo dete preživelo zahvaljujući mojim pesmama koje je slušalo u inkubatoru. Puštali su joj moje pesme, bila je prevremeno rođena beba i znate već kakva je procedura ako dete mora da se stavi u inkubator. Mnogo me je raznežila ta priča, a i svakoga kome sam je ispričala“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz