Pretraži

TANJA SAVIĆ: ,,Sinovi su mislili da sam ih ostavila, Dušan se predstavljao kao samohrani otac“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJTV

Prošlog avgusta suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, odveo je njihove sinove, Đorđa i Maksima, u Australiju bez njene saglasnosti, nakon čega ni telefonom nije mogla da ih čuje kada je ona želela, već je morala da se prilagođava uslovima.

Sada je pevačica za medije ispričala šta je njenim sinovima servirano od strane njenog supruga i kako su oni podneli da budu bez majke.  • Kad smo se rastali, Maksim je imao devet, a Đorđe samo sedam godina. Deca su u tom uzrastu jako podložna manipulacijama, pogotovo kada dolaze iz bliskog okruženja i od osoba koje su tome vične. Nestalo je mnogo toga lepog što sam svojevremeno uspela da im prenesem. Naravno, nisu izgubili dobru dušu. Svi se rađamo kao anđeli, samo nas okolnosti i ljudi oko nas učine onakvima kakvi postajemo kad odrastemo. Njih je tata učio da je ovaj svet opasno mesto i da nikoga ne treba da vole osim svoju porodicu, a u njoj nisam ja. Niko mi to nije rekao, ali sam osetila. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da moja deca u mene nemanju poverenje. Pred nama je period u kome ćemo morati da povratimo ono što smo nekada imali i izgradimo mnogo toga novog – rekla je Tanja za magazin „Hello“.

Na pitanje da li su Đorđe i Maksim poverovali u očevu priču da ih je ona ostavila, pevačica kaže da su deca imanipulisana, što nije teško u njihovom uzrastu.

  • Verovatno su poverovali u sve što su mesecima slušali o meni. U socijalnoj službi sam čak saznala da se on prijavio kao „single father“, uz tvrdnju da je samohrani otac sinova kojih se majka odrekla. Naježila sam se kada sam to čula. Pretpostavljam da je priča servirana i njima. Nije bilo prilike da čuju drugu stranu, jer niti sam imala mogućnost da s njima redovno komuniciram telefonom, niti sam zbog korone mogla da odem u Australiju. Bilo je situacija, od kada smo se vratili koje me na to i te kako podsete. Kad se čuju s tatom, kod njih se pojavi agresija i promeni se atmosfera u kući, ali verujem da će vreme učiniti svoje. Zapravo, ne samo vreme već i saradnja sa dečjim psihologom. To je sledeći korak koji smatram veoma bitnim, jer želim da iz svega ovoga izađu sa što manje posledica – rekla je Tanja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz