Pretraži

TANJA SAVIĆ SE IPAK NIJE UDALA? Pevačica viđena sa svojim sinovima u Smederevu?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Naime, Savićeva je 23. maja objavila da se nalazi u Banjaluci, pozirajući u beloj venčanici, aludirajući na njenu romansu sa gradonačelnikom tog grada, Draškom Stanivukovićem, te po ko zna koji put dodatno pogrejala priče da su njih dvoje u emotivnom odnosu. 

Folkerka je iznenadila sve nedavnom objavom o njenoj tajnoj udaji, koju mnogi nisu očekivali, a sada je otkriveno da je pevačica imala u planu da privuče pratioce i fanove i da se venčanje nije ni dovodilo u pitanje.

Otkriveno da se pevačica samo poigrala sa korisnicima Instagrama i da je haljina koju je nosila bila samo u svrhu snimanja muzičkog spota.

Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Screenshot: Instagram/tanja_savic_private

Tanja je ušla u automobil, kojim je upravljao njen brat, a zatim se odvezli do jedne zabačene lokacije u Beogradu, kako bi snimila novi spot – dakle, ništa od Banjaluke.

Kako prenose mediji, Savićeva je istog dana uslikana sa svojim sinovima u kući gde inače žive, što je dodatno potrvdilo da nije išla do susedne zemlje.

Podsećamo, Tanja  se proslavila u jednom srpskom takmičenju pre više od deset godina, a pre nekoliko godina se ostvarila i kao majka dvoje malih dečaka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz