Pretraži

TAMO BIH BILA VELIKA ZVEZDA: Kija Kockar ide na američku turneju, evo sa kojom stranom muzičkom zvezdom želi da snimi duet

Showbiz
0
Photo: Instagram/kijakockar

Pevačica Kristina Kija Kockar najavila je američku turneju, koju će započeti sredinom decembra u Njujorku. 

——————– Sponsored ——————–


Za sada ima 11 potvrđenih nastupa, ali kako je Kija rekla, verovatno će ih biti još. Turneja bi trebalo da traje do 17. februara, ali je to promenljivo.

Pripadnici sedme sile su spekulisali da je pevačica imala problema sa papirima, odnosno sa vizom za Ameriku, što je ona demantovala.

– Nikakvih problema nisam imala. Dobila sam ih, čak i ono što su mi rekli da ponesem, nisu mi ni tražili, samo sam dala otiske – rekla je Kija za IDJTV.



Kija će Novu godinu proslaviti u Sent Luisu, a posle dočeka će verovatno ostati u Americi.

Kada je reč o novim pesmama, pevačica je najavila novi singl sledeće godine, a onda je otkrila kakve pesme će pevati u SAD, kao i sa kim bi volela da snimi duet od stranih zvezda.

– Amerika je deo dijaspore, tako da će repertoar ostati isti. Ukoliko me neko zamoli da otpevam neku stranu pesmu, a muzičari znaju da odsviraju, naravno ja sam za to. Volela bih da upoznam neke ljude koji se bave produciranjem, da me zapaze i da me legetimno zadrže u Americi. Pesme koja je osećam i pevam su strane i mislim da bih ja tamo bila velika zvezda – izjavila je Kija za IDJTV i dodala sa kim bi objavila pesmu:

– Verovatno bi sada svi po difoltu rekli, pa i ja, Bijonse. Reći ću Džej Zi, Cardi B i Lana Del Rej. Iskreno ne bih snimila duet sa Bijonse, pre bih sa Rijanom jer nam se više poklapaju energije.

https://youtube.com/watch?v=H-BljHPe97E%3Fstart%3D264

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz