Pretraži

„Šta je život bio pre tebe?“ Tamara Milutinović i Darko Jevtić danas obeležavaju dan koji im je promenio živote, emotivne poruke otkrile sve (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug, fudbaler Darko Jevtić, danas proslavljaju dan koji im je zauvek promenio živote, te su se tim povodom emotivnim objavama na društvenim mrežama raznežili sve.

Tamara i Darko uživaju u skladnoj ljubavi više od 2 godine, a nakon intimne ceremonije prošle godine, par je pre samo nekoliko meseci krunisao svoju ljubav i crkvenim venčanjem i velikom proslavom, na kom su prisustvovale brojne poznate ličnosti i sa mladine i sa mladoženjine strane.

Tokom ceremonije venčanja prošle godine na jednom salašu pokraj Novog Sada, fudbaler i pevačica su iznenadili sve otkrivanjem Tamarine trudnoće, kao i pola bebe. Nakon par meseci, njih dvoje su postali ponosni roditelji devojčice kojoj su dali ime Emili.

Poznati par danas proslavlja prvi rođendan svoje mezimice, što su zabeležili emotivnim fotografijama i snimcima, kao i porukama za naslednicu na svojim društvenim mrežama.

„Šta je život bio pre tebe i ovog osmeha? Srećan ti prvi rođendan! Oko moje! Zar je tako brzo prošlo već?“, napisala je Tamara uz nekoliko fotki i video klipova, a potom se i njen suprug oglasio na svom profilu.

„Ljubavi naša, nek’ si nam živa i zdrava. Vole te mama i tata najviše na svetu.“

Podsetimo, Tamara se nedavno prisetila perioda nakon porođaja, te je otkrila uz pomoć koje metode je uspela da povrati figuru i dovede liniju do savršenstva za veoma kratak period.

Ja sam na autofagiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice koja je nekada potrebna na nastupu, ali u onih osam sati jedem sve“, rekla je ona, prenosi „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz