Pretraži

,,TAKO VIŠE NE MOGU DA ŽIVIM“: Kim Kardašijan nosi iznajmljen ili lažan nakit

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

U specijalnoj emisiji povodom kraja emitovanja porodičnog rijalitija, voditelj je postavio pitanje starleti vezano za pljučku koju je doživela 2016. godine u Parizu.

Kim, pljačka je promenila svima vama život. Kako je ona uticala na tvoju dnevnu rutinu? – glasilo je pitanje voditelja.

Rijaliti zvezda je otkrila da je pljačka dosta uticala na nju i da je nakon toga izvukla pouku i da sada uglavnom nosi lažan nakit.

Što se nakita tiče, ili je pozajmljen ili je lažan. U kuću ne unosim skup nakit. Dam ga obezbeđenju pre nego što uđem u kuću. Ne mogu da spavam ako imam nakit u sefu, ili novac. Tako više ne mogu da živim – otkrila je Kim i objasnila šta je naučila iz ove pljačke.

Pozitivno iz svega toga je što sam bolja osoba. Drugačija. Morala sam da imam najbolji auto, garderobu .Mislila sam da sam zbog toga glavna, da me to čini onim što jesam. Ono što sam cenila pre tog događaja je nešto sasvim drugo u odnosu na sada. Lepo je kad se ovako obučeš, ali ja nisam ja zbog odeće – zaključila je Kardašijanova. 

Podsetimo, Kim Kardašijan našla se na meti lopova, kada je boravila u Parizu, tokom pariske nedelje mode 2016. godine. Provalnici su tom prilikom upali u apartman rijaliti zvezde i ukrali nakit u vrednoti od deset miliona dolara, nakon čega je Kim počela drugačije da gleda na materijalne stvari i da ceni sasvim drugo u odnosu na ono što je cenila pre nego što se našla u ovoj situaciji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz