Pretraži

„TAKO NEŠTO SE RAĐA JEDNOM U 100 GODINA“: Stefan ponovo svojim glasom izazvao nestvarne emocije (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Stefan, iako veoma skroman i stidljiv, on se nije ustručavao da pokaže svoj ogroman potencijal na sceni IDJShow-a.Ovog puta on je pevao tri pesme – "Nina", "Offline""Cveće canfalo" , dok je u pozadini imao pratnju gitara.

Stefan je i te kako emotivan, a svoju osobinu je preneo i na ostatak žirija koji ima samo reči hvale za njega kao muzičku pojavu.

  • On je svaki put sve bolji i bolji, a već se i oslobodio malo. Pevanje je oduvek dobro, vokal ti je najjača stvar. Drži se toga, emocijom u glasu osvajaš ljude – poručio je Drako Dimitrov.
Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Ja ne mogu da budem objektivan kada se ti pojaviš. Ti imaš nešto što se rađa jednom u 100 godina. Imaš božji dar, kao kad neko nešto pipne i pretvori u zlatno. Prelepo, puno emocija. Prigrli to što imaš, poseban si – pohavlio ga je Relja, a Stefan je otkrio kako se oseća nakon tih reči:

  • Iskreno, od početka ništa nisam očekivao, zahvalan sam svima. Sa svima sam se sprijateljio, ljudi su predivni, kandidati isto, uživam dok sam ovde, koristim svaki trenutak – zaključio je Maljković.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News