Pretraži

„TAKMIČENJE MOŽE DA PROMENI ŽIVOT, MENI JESTE“: Teodora Džehverović o svojim počecima i IDJShow-u

News
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Rok za prijavljivanje na takmičenje IDJShow istekao je sinoć u ponoć, a u potragu za novim regionalnim zvezdama krenuće članovi žirija – Teodora Džehverović, Relja Popović i Darko Dimitrov.

Teodora je najpre govorila o svom iskustvu sa muzičkog takmičenja, u kojem je učestvovala pre sedam godina.

Prema njenom mišljenju, šou program i te kako može da pomogne mladim ambicioznim ljudima.

Screenshot: Youtube/NOVA S

Screenshot: Youtube/NOVA S

 

  • Mislim da mi se popularnost nije desila preko noći, prvo sam imala to takmičenje, kad sam se zapravo ja prvo i pojavila. I jeste, tačno je da takmičenje takvog tipa može da promeni život, meni je promenilo i posle toga u samo dolazile velike stvari. Ali, ni u jednom momentu za ovih sedam godina nisam stala, ogroman je rad – poručila je ona u gostovanju na Novoj S.

Teodora, kao član žirija, pomoći će mladim nadama da za kratko iskustvo steknu iskustvo i potrebna znanja i umeća.

  • Ja, Relja i Darko ćemo da pomognemo ljudima da shvate šta sve nosi ovaj posao – rekla je ona i objasnila koje savete takmičari od nje mogu da očekuju:


Uvek potenciram to da sam ja krenula od nule. U mestu odakle sam ja došla je bila misaona imenica baviti se pevanjem. Niko nije verovao u mene, ali ja mislim da sam se tako rodila i da je moralo ovako da bude. Imala sam veliku sreću. U momentu kada sam odlučila da se prijavim imala sam težak period, pa sam rekla sebi "menjaš svoj život i život svoje porodice sada" i to se desilo – navela je ona.

Photo: Promo/Luka Trajkovic

Photo: Promo/Luka Trajkovic

 

O šou je govorio i izvođač Relja Popović, koji kaže da je stigao ogroman broj prijava, te da im zadatak neće biti nimalo lak.

  • Imaćemo težak zadatak, da od tolikog broja odaberemo njih 12. Svako do nas troje ima svoju specifičnu priču i azlog zašto je ovde. Radićemo sa njima sa puno ljubavi, ovo je izazov i za nas – poručio je Relja i dodao da mediji ranije nisu bli zainteresovani za tu vrsu muzike, pa su sve morali sami.

  • Sada se to promenilo, muzika je ova preuzela primat. Ranijih godina nama nije imao ko da pomogne ili da savet kako bi trebalo da se radi. Postoji mnogo stvari koje smo prošli, koje možemo da podelimo sa takmičarima i koje će im pomoći.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News