Pretraži

TAKMIČARKA IDJSHOW-A ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Ermina Hajdarević objavila provokativnu sliku u kupaćem

Showbiz
0
Photo: IDJ

Ermina Hajdarević se u dosadašnjem takmičenju prikazala u veoma pozitivnom svetlu, a glasovne mogućnosti koje ona poseduje su na zavidnom niovou.



Ova lepotica je rođena u Švedskoj, pa se trudi da dobro uvežba jugoslovenske jezike i za sada joj odlično ide.

Njoj je pripala čast da bude u timu Darka Dimitrova, zajedno sa svojim kolegama Emelom, Natalie i muzičkom grupom "4YU".

Tokom manje pauze od snimanja emsija i show-a, mlada takmičarka je odlučila da ode na odmor od par sati na jedan beogradski bazen i da uslika provokativnu fotku koju su komentarisale njene kolege.

Screenshot: Instagram/
minaballeriinaa

Screenshot: Instagram/ minaballeriinaa

 – "Au au au", "Lepotica" "Predivna" – pisali su učesnici show-a, a voditelj Wajwai joj je napisao "Slabo", ali se to protumačilo kao šala, jer je Ermina i te kako zgodna.

Kao što je prikazano na fotki Hajdarevićeva nosi beli kupaći sa plavim detaljima, a pogled joj je uperen ka njenom telu.

Podsećamo, takmičarka IDJShow-a je nedavno gostovala u našoj emsiji "One on one" i otkrila nam je ko su po njenom mišljenju najbolji kandidati, sa kime bi posle show-a snimila duet i kakav je njen ljubavni život.

Kada su najbolji kandidati u pitanju Ermina nam je otkrila da bi ona izdvojila ukupno tri kandidata, odnosno Natalie Balmix, Amnu i Stefana Maljkovića, zato što su svojim dosadašnjim učešćem u takmičenju pokazali da imaju odlične vokalne sposobnosti.

Priznala je da bi duetsku pesmu uradila sa Mahrinom, a kada je ljubavni život u pitanju, ona ne voli puno toga da otkriva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz