Pretraži

TAKMIČARI ZAPALILI MREŽE: Hešteg #IDJShow na Tiktoku broji više od 20 miliona pregleda! (FOTO)

News
0
Photo: IDJ

Pored toga što su se emisije sa audicija za IDJShow našle u samom vrhu na trendingu platforme Jutjub, hešteg #IDJShow na Tiktoku za samo tri nedelje od početka prikazivanja šoua sakupio je više od 20 miliona pregleda.

Pod pomenutim tagom na ovoj mreži možemo videti isečke videa sa nastupa mnogih mladih izvođača sa velikim potencijalom, a oni najbolji već sada su stekli popularnost i simpatije publike zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima, stavom i energijom.Među njima nalaze se kandidati koji su pevali pesme IDJCouch-eva, a mnogi su se pronašli u sopstvenim ili numerama drugih autora.

Do sada prikazane su tri audicije za šou koji je pokrenula IDJ produkcija u potrazi za mladim talentima, a koje ste mogli da ispratite uživo na IDJTV kanalu ili na društvenoj platformi Jutjub. 

Screenshot: TikTok/IDJShow

Screenshot: TikTok/IDJShow

 

Naredne nedelje, s početkom od 20 sati, publika će moći da vidi koji su neverovatni talenti pridobili simpatije žirija i prošli u dalji krug takmičenja.

Njihovi mentori Teodora Džehverović, Relja Popović i Darko Dimitrov imaju veliki izazov pred sobom, a to je da odaberu najbolje takmičare koji će napraviti velike karijere u svojim životima.

Cilj prvih epizoda ovog takmičenja jeste da se uz pomoć IDJCoach-eva odaberu 24 takmičara koji će imati priliku da zajedno nastupe na velikoj sceni, nakon čega kreće takmičarski deo, odnosno epizode sa 12 favorita.

U nastavku možete pogledati poslednju audiciju IDJShow-a i sumirati utiske Vaših omiljenih takmičara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News