Pretraži

„TAČNO SAM ZNALA DA ĆEŠ BITI OVAKVA“: Luna i Marko danas proslavljaju rođendan ćerkice (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/luna_djogani

Ovaj poznati par je svoju ljubav iz rijalitija preneo u realan život, a potom je kao kruna ovog odnosa pre dve godine stigla malena Mia.



Oni su za ćerkicu spremili gala proslavu, za koju se prema Markovim rečima u potpunosti pobrinula ponosna mama.

Marko je istakao da je sve prepustio Luni, ali i da su za mezimicu pripremili poklone i tortu po njenim željama.

Devedeset devet odsto organizacije oko rođendana sam prepustio Luni, ona to voli. Torta je sa nekim životinjama, pošto ih Mia obožava. Biće prelepa, jer je rade naši prijatelji iz Šapca. Mi je obasipamo poklonima svakodnevno, a za rođendan smo kupili haljinice za leto i igračka tortu koju je ona htela – rekao je on.

Luna je ćestitku mezimici objavila već u ponoć i otkrila da je Mia ispala baš kako ju je zamišljala.

Petnaesti jun 2021, moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši… Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim, miki moj, ono što je najvažnije, da mi budes zdrava. Što više zdravlja, osmeha, sreće, veselja i neka te Bog čuva! Dve godine, moram reći, bile su izazovne, ali posebne. Svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija… A ova godina će biti još posebnija za tebe, jer ceš postati starija sestra! Voli te tvoja mama i želim ti najsrećniji rođendan – napisala je ona uz video snimak svih značajnih trenutak i slika male Mije.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Podsetimo, Luna je trenutno u drugom stanju i par očekuju drugu devojčicu, za koju su nedavno otkrili da će se zvati Lana. Prema Luninim navodima, Mia jedva čeka da postane starija sestra, a cela porodica sa nestrpljenjem očekuje dolazak prinove.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz