Pretraži

,,SVOG PRVENCA SE NIKADA NEĆU STIDETI“: Lores kroz suze pogledala svoj prvi spot (VIDEO)

News
0
Photo: IDJTV

Lores je definitivno jedna od najemotivnijih takmičara u IDJShow-u, to smo mogli da primetimo kroz dosadašnje epizode a pogotovo večeras jer nije mogla da sakrije svoje suze.

Ja sam do pre pet, šest godina skupljala njegove postere, a sada sam u njegovom studiju i provodim vreme sa njim, šta mogu da kažem kako je sarađivati sa Reljom – na početku je istakla Lores.

Dirnula me je, uverila se vremenom da je u pravim rukama. Nama je bilo divno raditi sa njom, upoznao sam je u dušu i nisam pogrešio pri izboru da je divna devojka, kao i ostali kandidati. Lepe emocije – istakao je Relja.
 





S obzirom na to da je Relja uvek isticao da će ona biti velika zvezda, to je ponovio i večeras i istakao da će uvek stajati iza svojih reči.

– Ja samo imam da kažem za svoju pesmu, kada sam bila kod Relje na razgovoru rekla sam da ne želim nikada da se osvrnem da svoju prošlost i pesme i da dozvolim da moji roditelji sutra hodaju pognute glave a tako ni ja. I ovim putem želim da kažem da se ja svog prvenca neću nikada stideti i ovo sam ja – istakla je Lores.

A odmah nakon toga pogledali smo brutalan spot za njenu pesmu "Bye bye", a možemo primetiti da Lores nije mogla da sakrije svoje emocije te suze nisu izostale.

– Nisam želela da plačem, ali emocije su jače. Kako da čovek ne bude emotivan, ovo je moja prva pesma. Ceo život, kada sam bila ovolišna, ja sam maštala o tome da uđem u neki talent šhow, ali mama i tata iz straha vrlo opravdano sad sve to shvatam nikad me nisu puštali ni u šta, što sam ja to tad doživljavala kao ,, Je l moguće da mi to radite, neko mi otvara vrata a i mi uporno zatvarate, a ja to hoću", uvek sam radila ono što su oni očekivali, škola, odličan đak, dve osnovne. I ja sada sedim ovde i slušam svoju pesmu koju su mi radili moji idoli. Baš sam ponosna na sebe i na sve ljude koje su nam ovo omogućili – rekla je Lores kroz suze.

Emisiju možete pogledati OVDE:
 





 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News