Pretraži

„SVI MI MALO GLUMIMO U ŽIVOTU“: Voyage progovorio o ulozi u seriji „U klinču“

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Snimanje serije počinje danas, a Voyage je preuzeo glavnu mušku ulogu u tom domaćem ostvarenju. Kako je otkriveno, on će tumačiti lik mladog boksera, a ulogu njegove majke ima Branka Katić, dok mu je otac na "ekranu" Nikola Kojo.

U pitanju je tinejdžerska drama proslavljenog producenta Miloša Avramovića, koji je prethodno režirao hit seriju "Južni vetar".

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

U planu je da serija ima 30 epizoda, a Voyage je sada otkrio i kako se oseća povodom snimanja.

– Otvoren sam tip, volim da probam sve novo. Čim su me pozvali, rekao sam, hajde da vidim šta se tu dešava. Onda sam pročitao scenario i činilo mi se da je to uloga za mene. Najvažnija stvar jeste što je Aljoša, kojeg tumačim, jako sličan meni i mislim da neće biti problem da se u toj ulozi snađem – rekao je mladi izvođač i dodao da je ovim projektom svoje roditelje učinio ponosnim.

  • Srećan sam zbog toga. Inače je trebalo i da se ugojim za ulogu, međutim, kako se bazira na boksu, najbitnije je da sam ja već sedam godina u tom sportu – rekao je Voyage.

On je potom objasnio i kako se uspeva da uskladi obaveze oko muzike i glume.

  • Našao sam savršen balans između ove dve umetnosti, jer sam ozbiljno organizovana osoba. Spremio sam i album koji ima 12 novih pesama, a istovremeno imam i snimanje serije.

Prema njegovim rečima, primećuej povezanost između glume i muzike:



  • Mi svi malo glumimo, tokom celog života. Svi imamo neke emocije koje sprovodimo na neki određeni način, da bi dobili neke određene reakcije od drugih ljudi. To je sve gluma, to je život – poručio je izvođač za 24sedam.

Podsećamo, Mihajlov novi album izlazi u martu, a na njemu ima dosta internacionalnih dueta, kao i jedan sa Elenom Kitić, za koji Voyage kaže da mu je jedan od omiljenih u karijeri.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz