Pretraži

SVI IM SE DIVE: Ovo su tri najmoćnije žene u horoskopu

Showbiz
0
Photo: pixabay.com

Astrolozi otkrivaju koj su to neverovatno moćne žene Zodijaka – ceo svet je pod njihovim nogama, a neverovatno su šarmantne i harizmatične. Spremne su da osvoje ceo svet, a nijedna prepreka ih ne može sputati ka njihovom cilju.

Žene rođene u ova 3 horoskoposka znaka su najmoćnije i ostvaruju sve što požele:

 

BIK

Priroda je ženu Bik obdarila mnogim sposobnostima, talentima i mudrostima. Poseduju ogromnu energiju i želju da budu u centru događaja, a nesumnjivo privlači pažnju gde god da se pojavi. Prirodna mudrost, realistično razmišljanje razlikuju predstavnike ovog horoskopskog znaka. Svi njeni planovi, snovi, proračuni i rasporedi ostvaruju se odmah nakon planiranja.
Poseduje prirodnu radoznalost, pa žena Bik aktivno širi opseg svog znanja i interesovanja. Sa druge strane, sve novo će se temeljno proučiti, razumeti i primeniti u životu. Talentovane i svrsishodne, mudre i uspešne – niko ne može da odoli njihovom šarmu i harizmi.

STRELAC

Iskrenost je glavni kvalitet žene Strelca. U ljubavi je uvek potpuno iskrena. Veselost i optimizam predstavnika ovog horoskopskog znaka najviše privlači, a razgovori sa njom su prezanimnljivi i vredni svakog minuta. Otvorenost, druželjubivost, ljubaznost privlače mnoge prijatelje, pa i poslovne partnere. Za uski krug prijatelja, žena Strelac je spremna na mnogo toga, ponekad, čak i na štetu sopstvenih interesa – uvek će pomoći savetima, podržati psihološki, a po potrebi i finansijski. Međutim, zauzvrat traži potpunu iskrenost. Iskrena, ljubazna, otvorena – žena Strelac je spremna da osvoji ceo svet.

LAV

Sjajni, uspešni, samopouzdani, nepristupačni i misteriozni – tako muškarci vide ženu Lav. Divni maniie, neverovatan ukus, oštar um čine ženu rođenu u znaku Lava neverovatno privlačnom. Fantastična harizma, sposobnost da se predstavi i postavi u svakoj komunikaciji osnova je njenog uspeha kako u ličnom životu tako i u karijeri. Poseduje neverovatnu unutrašnju snagu. Najveća mana je što Lavice užasno ne podnose nikakve, čak i najmanje, kritike. Prvom prilikom osoba koja ih kritikuje može biti lako poražena u javnosti.
Iako aktivno šire krug poznanika, komuniciraju u poslovnom polju, Lavice ipak ostaju prilično zatvorene, samo bliski ljudi znaju njihov lični život i pravo lice. Zavodljiva, inteligentna, izvanredna, misteriozna i nepristupačna – žena u znaku Lava osvaja na prvi pogled.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz