Pretraži

„SVI GOVORE DA SAM ZALJUBLJENA, ALI…“: Dabovićeva progovorila o novom dečku

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Milica je u poslednje vreme često u žići javnosti zbog naloga na sajtu za odrasle, a kako je nedavno istakla, njoj se ovaj potez uveliko isplatio, dok sa druge strane, ima punu podršku porodice i ne kaje se zbog toga.



Međutim, ona je već neko vreme u vezi, a njen izabranik Vanja je, kako ističe, muškarac koji joj je vratio osmeh na lice.

Svi govore da sam zaljubljena, ali mislim da nisam. Našla sam Vanju koji je drugačiji od svih do sada, koji mi je dao mir i slobodu. Srećna sam i ispunjena sa svojim životom, treba mi mnogo vremena posle svega – rekla je ona i dodala da ipak ne želi previše da se vezuje:

– Ne želim da se vezujem, ne želim zajednički život, vreme će pokazati da li je prava stvar u pitanju. Razmišljam o svemu, ali verujem da Vanja nikada neće izaći iz naših života, možda najviše zbog Stefana, koji ga jako voli i vezan je za njih. Letos na moru, gledala sam kako provode vreme zajedno i uživaju, toliko da ja mogu da imam slobodno vreme za sebe. On je neko ko je odrastao bez oca, ova pažnja i ljubav mu znači – otkrila je Dabovićeva u emisiji ''Premijera – Vikend specijal''.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz