Pretraži

SVI DETALJI DRAME: Tejlor Svift konačno otkrila pravi razlog svađe sa Kanjeom Vestom (FOTO)

Showbiz
0
TEJLOR SVIFT
Photo: Instagram/taylorswift

Svađa Tejlor Svift i Kanjea Vesta je jedna od najpoznatijih u Holivudu, a spekulacije iz kog razloga je došlo do nje traju već godinama.

——————– Sponsored ——————–

Tejlor je sada rešila da konačno progovori o telefonskom pozivu koji je Kanje snimio i otkrije pravu istinu o njihovoj svađi u novom broju magazina "Rolling Stone" čiju naslovnicu krasi.

  • Svet ne razume kontekst događaja koji su nas doveli do te situacije. Nikada se ništa ne događa tako, bez poteškoća. Nešto se dogodilo jer me je iznervirao kada me je nazvao k*****. Ali to nije bio jedinstven događaj. Jednostavno mi se smučila dinamika koju smo imali. Ne mislim samo na ono što se dogodilo u tom telefonskom pozivu i s tom pesmom, mislim na celu lančanu reakciju – rekla je Tejlor.


  • Kada te neko ne poštuje tako glasno i bukvalno ti kaže da ne zaslužuješ da budeš tu, samo sam želela da dobijem njegovo poštovanje. Mrzim to kod sebe.

Pevačica je dalje otkrila da ju je Kanje pozvao 2015. godine kako bi je zamolio da mu uruči nagradu za MTV Video Vanguard, ali kada je reper izašao na scenu i počeo da drži govor Tejlor nije mogla da veruje svojim ušima.

– Znate li koliko puta su najavili da će mi Tejlor dodeliti nagradu kako bi podigli rejting? – upitao je Kanje tokom preuzimanja nagrade.

Nakon ovoga, Tejlor je bila veoma razočarana i uznemirena, te nije želela da razgovara sa njim u svlačionici jer je shvatila da je zapravo veoma dvoličan.

Zvanično, njihovo prijateljstvo je prekinuto nakon što je Kanje objavio pesmu "Famous".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz