Pretraži

,,SVE ZBOG AUTA“: Otkriven razlog raskida Sha i Tare

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Reper i Tara Simov po njegovom izlasku iz rijalitija odlučili su da pruže drugu šansu svome odnosu, ali izgleda da je bilo kratkog daha. 

Oni su za vikend otputovali u Makedoniju, na porodični ručak kod Tarinog oca, kako bi se on i Nenad upoznali. Iako je sve izgledalo savršeno, izgleda da je došlo do raskida. 



Naime, nakon što je Tara obrisala zajedničke fotografije i što su se međusobno otpratili sa Instagrama, u medijima se pojavio razlog njihovog raskida. 

Prema rečima njihovog bivšeg cimera i Tarinog dobrog druga, Marka Đedovića, raskid ovog para desio zbog automobila koji je Sha nedavno kupio. 

– Tara Simov je Nenadu Aleksiću Ša ogrebala nov automobil, a on se izdrao na nju pred njenim ocem. Njen otac je stariji od njega samo nekoliko godina i normalno je da burno reaguje kada se njegov vršnjak tako ponaša prema njegovoj ćerki. Tu je verovatno došlo do svađe koja se na kraju završila raskidom. Ja sam to načuo – preneli su mediji Markovu izjavu.

Ni Tara, ni Sha za sada nisu potvrdili da je ovo uzrok njihovog raskida, a ono što je Tara imala da kaže povodom istog, možete pročitati ovde

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz