Pretraži

„SVE REŠIMO PREKO SUDA, PRIVATNO SMO SUPER“: Ana Sević privukla najviše pogleda na venčanju bivšeg supruga, otkrila šta joj je poručila Katarina Lazić (FOTO)

Showbiz
1
ana sević
Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Katarina i Darko su navodno pozvali preko 500 ljudi, među kojima su se pored porodice i prijatelja, našle i brojne Darkove kolege. Ono što je mnoge zaintrigiralo jeste to da je Darko pozvao svoju bivšu suprugu Anu Sević, ali se na spisku zvanica nije našla njegova bivša verenica i majka njegovog deteta, Marina Gagić.



Ana Sević je na svadbu stigla sa sadašnjim suprugom Danielom, a kako je sama navela za nju je njen dolazak potpuno normalna stvar.

Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu – rekla je Ana, a potom se osvrnula na nedavno održanu Darkovu promociju, na kojoj njen ćerka Lorena nije bila.

Ja mislim da dete nema šta da traži na promocijama, mislim da te neke poslovne stvari treba da sačuvamo van dece. Kad poraste neka ona odluči da li želi da bude deo javnog sveta.

Ana je potom otkrila šta je poželela Darku, ali i šta je Katarina imala njoj da poruči.

Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo. Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najvipe vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno super. Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre– rekla je pevačica za "Kurir".

Ona se potom i našalila na svom Instagram profilu, te je uz sliku Darka, Katarine i Lorene napisala "Oženismo ga konačno".

Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

Foto: Instagram printscreen/anasevicofficial

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz