Pretraži

„SVE OVO ĆE NAŠKODITI NAŠOJ DECI“: Kim Kardašijan progovorila iskreno o odnosu sa bivšim suprugom

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kimkardashian

Kim je dobila starateljstvo nad njihovo četvoro dece, a prema navodima nekadašnji par je u korektnim odnosima upravo zbog njihove dece, te u poslednje vreme sve češće viđamo repera kako provodi vreme sa njima, naročito sa najstarijom ćerkom Nort.



Ipak, do skoro nije sve bilo toliko sjajno. Kanje je više puta iznosio razne optužbe na račun Kim i njene porodice i vređao je javno, na svojim društvenim mrežama.

Nedavno je sa prikazivanjem počela treća sezona rijaltija "Kardašijani", te smo imali priliku da čujemo nešto više o tome kako se Kim osećala u trenucima kada je bila javno napadnuta od strane bivšeg supruga.

Ona je u razgovoru sa majkom Kris otkrila da se ne oglašava i ne ulazi u komunikaciju sa njim, s obzirom da je Kanje više puta objavljivao njihove privatne prepiske.

Ne komentarišem. Ništa ne objavljujem. Izmislio je ludačke stvari o tebi, mom eksplicitnom snimku i mi nismo ništa rekli, ostali smo nemi uprkos svim lažima i ostalim stvarima – rekla je starleta.

Kim se osvrnula i na eksplicitni snimak koji je isplivao na početku njene karijere, o kom je Kanje pričao u toku razvoda i za koji je naveo da ga je Kris, Kimina majka, namerno izbacila.

Sve te njegove gluposti, ne znam ni kako više da ih nazovem, će više naškoditi našoj deci jednog dana nego što će moj snimak ikada. A ja moram da sedim i ćutim uvek zato što znam da će moja deca to jednog dana ceniti. I zato što znam da je to najbolja stvar za njih.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz