Pretraži

,, SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA UTIČE NA NAS“: Džejla Ramović otkrila da li oseća odgovornost prema svojim pratiocima

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Džejla Ramović zabrinula je fanove nakon što se pojavila vest da se povlači sa muzičke scene, a mi smo ipak želeli da lično od nje čujemo kakvi su njeni planovi za budućnost.

Mladam sam i stvarno imam vremena za sve, tako da ne žurim nigde. Ja sa muzikom neću prestati niti ću se odreći muzike, ona hoće u nekim delovima da bude po strani, ali ja ću da se trudim da uporedo sa fakultetom održavam i muziku, nadam se da nešto i snimam i povremeno radim, sve onako sa nekom merom, kao što je bilo i do sada. Smatram da neće biti neke preterane razlike, jer to nije ni ono što ja želim – započela je ona.

S obzirom na to da je priznala već da je samokritična, otkrila nam je i zbog čega je toliko stroga prema sebi.

Često onako sama sebe preispitujem, da li je sve bilo u redu, da li sam sve rekla kako treba. Generalno mislim da ja samu sebe najviše opterećujem jer ne želim da dopustim da ja prouzrokujem bilo čime loše komentare, jer ti loši komentari koliko god oni ne uticali na mene, nije meni sada nešto loše kada ja pročitam, ali svejedno moja kultura meni to ne dozvoljava da ja budem uzrok loših komentara. Naravno njih će uvek da bude i svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje ma kakvo god ono bilo, ali da s vremena na vreme mi to teško padne zato što prosto nisam navikla na to – istakla je ona.



Iako je već šest godina u javnom životu, ona je istakla da je od samog početka znala da ne želi da menja svoj stav po pitanju imidža. 

  • Ja sam znala od samog starta da ja to neću. Neću skandale, neću da se crvenim. Shvatam da ljudi misle da je svaka reklama kakva god ona bila reklama, ali ja stvaro nekako želim da ako je reklama ipak bude pozitivna – završava Džejla.

    Ona je neko ko i te kako ima veliki uticaj na društvenim mrežama, s obzirom na to da je prati dosta ljudi, a evo da li ona oseća neku odgovornost prema svojim pratiocima.

  • Koliko god mi bežali od toga da to ne utiče na nas, sve na društvenim mrežama utiče na nas i nesvesno nam menja mišljenje. A ja koja imam 18 godina i imam dosta mlađu pibliku, naravno tu ima i starijih, ali smatram da ono što stariji vide kod mene ne može da utiče na njihovo već izgrađeno mišljenje, ali devojčice i dečaci smatram da treba da vide nešto dobro i nešto što nije pogrdno. Imam neku dozu odgovornosti prema ljudima koji me prate – iskrena je bila ona.

    Za kraj otkrila nam je da će svoju pesmu uskoro predstaviti publici i da je to ono što nju zapravo čini srećnom.

    Premijerno izdanje IDJHot-a na YouTube-u možete pogledati u ponedeljak u 12 časova na IDJTV kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz