Pretraži

“Sve je unutar tebe“: MC Stojan doneo važnu životnu odluku i napravio veliku transformaciju, a sada uputio snažnu poruku koju svi treba da upamte (FOTO)

Showbiz
0

Mc Stojan neretko na svojim društvenim mrežama deli sa svojim pratiocima događaje iz života, a sada je sa pratiocima podelio mudre reči, koje su očigledno njemu pomogle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Naš popularni izvođač MC Stojan svakodnevno sa svojim fanovima putem društvenih mreža deli zanimljive objave, a najčešće su u pitanju one u kojima promoviše zdrav način života. Naime, Stojan je nedavno istakao da je prestao da konzumira alkohol, što se dosta odrazilo na njegovo zdravlje, ali i izgled.

Publici na Instagramu je u par navrata pokazivao kako je izgledao pre, a kako sada kada vodi zdraviji život i razlika je primetna.

Novim Instagram storijem MC Stojan je motivisao ljude koji ga prate uz reči kako je „sve u nama“, te da sve „uz svoju pomoć možemo rešiti“.

Foto:Printscreen/Instagram:mc_stojan

“Ne postoji ništa izvan tebe što te može učiniti boljim, jačim, bogatijim, bržim ili pametnijim. Sve je unutar tebe. Sve postoji. Ne traži ništa izvan sebe“, napisao je pevač na Instagram storiju.

Pored ohrabrujućih reči koje je uputio pratiocima, nije moglo, a da se ne primeti da je svoju liniju doveo do savršenstva, što je dokaz da mu je zdrav život doneo velike pozitivne promene.

Prisetimo se, MC Stojan je nedavno bio u centru pažnje zbog 22 godine mlađe devojke, a u pitanju je bila njegova koleginica Zorana Mićanović. Par je uživao u ljubavi, ako je suditi po fotografijama, ali je ubrzo došao kraj njihovoj vezi.

Nekoliko meseci nakon raskida, pevač je ponovo počeo sa objavljivanjem zajedničkih fotografija i snimaka, što je podgrejalo sumnje da su ponovo zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Naime, MC Stojan je prvo na svom profilu objavio zajedničku fotografiju iz lifta, a onda je usledio snimak na kom njih dvoje sede jedno pored drugog, gde MC Stojan pita Zoranu:

„Jesam li tebe naježio?“, na šta se ona nadovezuje:

„Mene jesi“, nakon čega ju je poljubio u rame.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz