Pretraži

SVE JE POČELO OD PORUKE: Evo kako su Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili romansu

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Njih dvoje su zajedno otputovali u Montanu tokom vikenda na Dan majki, a pre toga su više puta viđeni u poseti njenom domu u Los Anđelesu. Kako tvrde strani pripadnici sedme sile, Aflek je bio taj koji je ponovo počeo da inicira kontakt nakon što su ostali u prijateljskim odnosima posle nijihovog raskida 2004. godine.

– Ben je uvek imao simpatije prema Dženifer i bio je taj koji je u početku počeo da se trudi da se ponovo poveže sa njom, romantično govoreći. Želeo je da sa njom istraži stvari i oboje su zaista uživali u zajedničkom druženju – rekao je izvor.

Prema izveštaju TMZ-a, Aflek je počeo da kontaktira Džej Lo u februaru dok je snimala "Shotgun Wedding" u Dominikanskoj Republici i nastavio da joj šalje poruke sve dok se snimanje nije završilo u aprilu. Izvor je istakao da su njegovi mejlovi bili više nego prijateljski nastrojeni i pozivali su se na njenu ljubav prema njegovom pisanju, uključujući i red o tome kako on može da "poseduje njeno srce".



U međuvremenu, izvor je ranije rekao za ET da se između Afleka i Lopezove oseća hemija kada su zajedno.

– Oni se dobro zabavljaju kada se druže i stvari su među njima bile lagane, zabavne i uzbudljive – rekao je izvor.

– Oni su ostali u kontaktu tokom ovih godina, tako da ponovno uspostavljanje veze nije veliko iznenađenje za njihove prijatelje. Ben je zaštitnički nastrojen prema Dženifer – dodao je.

Aflek je svoje divljenje prema Dženifer Lopez otkrio u aprilu povodom njene majske naslovnice u "InStyle".

– Ne znam da li ljudi to znaju ili ne, ali najupečatljivija stvar kod nje (a to je dugačak spisak) bila je njena izvanredna radna etika – rekao je za časopis.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz