Pretraži

SVE JE BIO SAMO MARKETING? Zbog Đoletove navodne „prevare“ dobili 50.000 pratilaca

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Djogani

Poznati muzički par, Vesna i Đole Đogani već nekoliko nedelja su u žiži javnosti zbog navodne prevare u kojoj je denser uhvaćen sa nepoznatom ženom, a sada su to prokomentarisali u jednoj emisiji. 

"Ja znam kad je Đoksi došao kući, bilo je jako neprijatno. Neću da se bavim time šta drugi misle i govore, ne želim da to utiče na moju privatnost", započela je ona, a Đole se nadovezao:

"Šta su ljudi videli? Donela je papire i zahvalila se, poljubila onako srdačno", istakao je.

Vesna je nakon toga otkrila kako je reagovala kada je videla snimak i istakla da je sve odmah raspravila sa Đoletom. "Više verujem njemu nego svojim očima. Ja njemu verujem, mi smo više od 20 godina zajedno. Kada sam to videla nikome nije bilo prijatno. Mi smo pričali naša deca će to videti. Kada su deca legla, pitala sam ga o čemu se radi, ima li nečega u ovoj priči ili ne. Tada smo to rešili u kući, to je bilo to", objasnila je pevačica.

Estradni par je otkrio da im je ovaj skandal doneo 50.000 pratilaca, ali da njima takva reklama nije potrebna.

"Nama takva vrsta reklame ne treba. Mi imamo pesme, ja postojim dugo, a 20 godina sa njom", naglasio je Đole.

Nakon skandala u medijima se pojavila priča da je žena sa snimka, njihova dugogodišnja prijateljica i da je nakon svega dobila otkaz, ali par je to demantovao.

Dosta fanova na društvenim mrežama piše da je pomenuti video iskorišćen radi marketinga, s obzirom na to da uskoro treba da izbace duet sa In Vivom

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz