Pretraži

„SVE JE BILA NOĆNA MORA“: Nikola Pelc posle svega planira drugo venčanje sa Bruklinom

Showbiz
0
Photo: Instagram/ nicolaanepeltz

Jedan od naslednika slavnog Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin, nedavno je oženio svoju devojku, ćerku milijardera, Nikolu Pelc. Raskošna svadba je danima bila tema svih medija, a nakon toga su počele i spekulacije o odnosu Nikole i Viktorije.Zanimljiv je i detalj da su se supružnici odlučili da svako od njih doda prezime drugog, pa je tako Bruklin Bekam Pelc, dok je ona Nikola Pelc Bekam.

Po pisanju magazina Closer, Nikola Pelc želi da obnovi zavete sa Bruklinom i da napravi drugu svadbenu ceremoniju, koja bi bila "pozitivan i srećan dan nakon svog tog stresa". Navodno, prvo venčanje joj je bilo jako stresno.

– Sve je to bila noćna mora. Daleko od toga da je bila potpuno zadovoljna venčanjem, nagomilavanjem s tri različita organizatora, i sada se to povezuje s svađama, problemima i napetostima. Rekla je Bruklinu da oseća da to još uvek ima uticaj na njihovu vezu i čak je rekla da joj je teško da gleda fotografije s venčanja. To je samo podseća na svu dramu jer oboje izgledaju tako napeto. Tako se pričalo o novoj svadbenoj ceremoniji za njihovu prvu godišnjicu. Želi da ponovi originalni dan s novom haljinom, novim fotografijama i novim događajem – rekao je izvor.

 

Kako se pretpostavlja, ovo bi mogla biti i nova šansa za uspostavljanje novih odnosa sa Viktorijom.

Podsetimo, navodni sukob je počeo kada je Nikola odbila da nosi venčanicu koju je dizajnirala Viktorija, i dok se sama Viktorija nije oglašavala o ovome, Pelc je iskoristila pažnju i stvari malo okrenula u svoju korist.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz