Pretraži

SVE IDE PREKO KREVETA: Nekadašnja Modelsica isprozivala današnju javnu scenu

Showbiz
0
Photo: Emilija Jovanović
  • Puno se svet izopačio, ima puno manijaka. Živimo u totalno drugačijem vremenu zato ja ne mogu da upoređujem to vreme kada sam se ja bavila modelingom i ovim sad. Žene se danas iskorišćavaju, tako bar ja vidim. Kao da smo radile na tim nekim ženskim pravima, a usput smo ih izgubile. Danas sve nešto ide preko kreveta koji god posao da je u pitanju. Žene nemaju svoja prava! Nije zaista tako bilo u moje vreme kada sam ja bila mlada, kada sam počinjala i to je to – govorila je Sindi.


Sindi je otkrila i kakvo mišljenje ima o današnjim vezama ističući da su danas jako popularne ljubavnice. 

Današnje devojke ni ne znaju šta ljubav i pravi odnos, jednostavno se to sve izgubilo. Danas muškarci izađu sa porodicom jednom nedeljno na ručak, ovo ostalo kao ja radim, imam drugare, imam druge poslove. Nikada više ne bih ušla u brak zato što današnji brakovi funkcionišu po principu samo da se kaže da su u nekim brakovima, dok muškarci imaju gomilu nekih ljubavnica ili jednu ljubavnicu sa kojom više vremena provode nego sa svojom ženom. Žena sedi kod kuće i kuva ručak, i vidi ga jednom u deset dana. Kakva je to žena, kakva je to ljubavnica, kakav je to muškarac? – rekla je Sindi vidno zgrožena.

Zatim je model i pevačica priznala da je više puta bila prevarena od strane muškarca i istakla da to nikad nije praštala. A na pitanje šta njoj muškarci nisu praštali, Sindi je kroz osmeh rekla:

Ja sam savršena žena, oni su kreteni – rekla je Sindi gostujući u jednoj emisiji. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz