Pretraži

SVE BRESKVIČINE TRANSFORMACIJE: Pevačica je više puta pravila drastične promene izgleda – u kom izdanju vam se najviše dopada? (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/brrrreskvica

Breskvica je svoju karijera započela je dok je još pohađala srednju školu, a od tada pa do sada više puta je menjala svoj vizuelni identitet, najčešće što se tiče kose, te smo mogli da je vidimo ofarbanu u vatrene boje, kao plavušu, sa dužom i kraćom kosom, ali i ravnom i kovrdžavom.



Pevačicu smo upoznali kao brinetu, što je i njena prirodna boja kose, duge, kovrdžave kose. Njeni fanovi su više puta isticali da ih Anđela podseća na Diznijevu princezu, upravo zbog njene kose.

 

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

Nakon toga, Breskvica se odlučila na drastičnu promenu i prešla je u plavuše. Međutim, ova boja je dosta uticala na zdravlje njene kose, te je ona bila prinuđena da je skrati.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

Breskvica se nakon toga vratila svojoj prirodnoj, braon boji i pustila kosu da se oporavi, da bi onda povukla potez koji je postao apsolutni hit među mlađom generacijom. Ona je prednja dva pramena ofarbala u jarko narandžasto, što joj je dalo urban i moderan izgled.

 
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Ubrzo su ti pramenovi postali crvene boje, da bi pevačica potom, po prvi put, celu kosu ofarbala u crvenu boju. Boja je bila nešto zagasitija, ali je Breskvica pokupila brojne komplimente na račun svog izgleda.

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

Potom je prešla u jarko crvenu, nosila je i duge pletenice u ovoj boji i kombinovala je crvenu boju kose sa plavim pramenovima.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

Breskvica se na neko vreme vratila u braon boju, ali je sada ponovo na jarko crvenoj.

Šta vi mislite, kakva frizura Breskvici najbolje pristaje?

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz