Pretraži

„SVAKO VEČE KAŽE MENI I FILIPU DA NAS VOLI“: Aleksandra Prijović otkrila detalje o sinu, pa raznežila sve

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandra__official

I dok su njene pesme trenutno jedne od najslušanijih, pevačica puni klubove širom crnogorskog primorja. Za njene nastupe se traži mesto više, a nedavno je doživela zanimljivu situaciju kada je jedan fan iz publike zaprosio.Ja samo mogu da se zahvalim Bogu i samo neka se ovako nastavi. Nastupi prolaze odlično, pripremam se za Arenu. Ja uvek odreagujem prirodno. Samo pokažem kako imam prsten ili se nasmejem i to uvek bude duhovito – rekla je Aleksandra.

Pevačica je priznala da joj nije uvek uspevalo da uskladi privatni i poslovni život, ali da je ove godine bila organizovanija, te je uspela da provede gotovo mesec dana sa sinom u Crnoj Gori.

–  Inače nisam baš za organizaciju, prethodnih godina nisam baš umela da uskladim posao i privatno. Mnogo sam radila, mnogo sam bila odsutna od kuće i to mi je teško padalo, ali evo sada sam uspela i da odem na more, da sin bude sa mnom 20 dana. Sada je sve kako treba.

S obzirom na to da je Aleksandra gotovo rasprodala dve Arene i da se vredno priprema za velike solističke koncerte, ona je otkrila da njen sin ima veliku želju da je vidi na sceni i da će biti prisutan na ovom spektaklu.

On je mali, za njena nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Arenu. Kad god prođemo pored Arene, on kaže mama ti ovde pevaš uskoro, i biće puno ljudi. Pita me da li stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim i pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a one je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli – rekla je razneženo pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz